PRAKTIJK DE VRIES VOOR ENERGETISCHE
                 NATUURGENEESWIJZEN
BEHANDELINGENHypnotherapie

Hypno/ Regressie therapie gaat ervan uit dat elk probleem een oorzaak heeft. Deze oorzaak is te vinden in ervaringen die onverwerkt zijn gebleven. Onder mijn begeleiding worden die ervaringen opgespoord en herbeleefd.
Alle gebeurtenissen uit ons verleden liggen in ons onderbewustzijn opgeslagen. Dit geldt voor recente ervaringen, de jeugd en de prenatale periode (de 9 maanden voor onze geboorte) maar ook voor een vorig leven of de periode tussen levens in. Niet iedereen accepteert het bestaan van reincarnatie. Het kan echter zinvol zijn om ook herinneringen aan vorige levens serieus te nemen als onderdeel van de therapie.
Dankzij de herbeleving kunnen emoties zich ontladen, bovendien onstaat er inzicht, dat u in staat stelt om zaken in uw leven op een andere manier aan te pakken, of uw leven anders in te richten.

De herbeleving is een persoonlijke ervaring. De een ziet min of meer duidelijke beelden, de ander hoort daarbij ook nog geluiden of ruikt geuren, sommigen weten het alleen.
In principe heeft elke manier van herbeleving, die tot inzicht en begrip leidt effect.

Diverse problemen kunnen worden aangepakt, bijvoorbeeld psychische klachten zoals angsten, nachtmerries, problemen op het werk, relatieproblemen en depressiviteit. Ook kan deze therapie werken bij rouwverwerking of verwerking van traumatische ervaringen, zoals berovingen, misbruik of mishandeling. Psychosomatische klachten kunnen afnemen of verdwijnen zoals bijv. maagpijn, migraine, luchtwegproblemen enz. Ook zijn er mensen die op zoek zijn  naar innerlijke bewustwording en groei, ook hier kan deze therapie waardevol zijn. Ook werk ik met kinderen vanaf 6 jaar.

De therapie begint met een uitgebreid voorgesprek, anamnese, zodat ik een duidelijk beeld krijg van de problematiek, en dat we aan elkaar kunnen wennen.


adevries2012